Vill du veta lite mer?

Det korta svaret är för att behålla kvalitén på hemsidan genom åren. En hemsida är något levande som behöver omsorg precis som ett litet barn. Man måste regelbundet uppdatera hemsidan och se till att den följer med i teknikutvecklingen. Vi är också ansvariga för att hålla borta bovar och virus på din hemsida. Vi hjälper dig dessutom med att uppdatera eller lägga till innehåll och diskuterar gärna din nya strategi online.

Vi hjälper dig så mycket du behöver. I varje paket ingår support som borde räcka för storleken och komplexiteten på hemsidan. När något behöver ändras eller fräschas upp så fixar vi det gratis.

Vi har ingen bindningstid. Det är vår uppgift att försäkra oss om att du är 100% nöjd så vi känner inte att vi behöver låsa in våra kunder i någon bindningstid.

Nej såklart! Ingen startavgift och inga andra konstiga kostnader. Väljer du Big-Boy paketet så kan det vara så att ditt projekt är såpas stort att vi behöver komma överens om någon separat lösning men för paketen Mini och Standard så tillkommer inget extra.

Vi jobbar oftast snabbare än kunderna så det är förmodligen vara upp till dig. Vi kommer behöva lite texter och information från dig för att lägga in på hemsidan och om du är snabb med att leverera så kan det ta 1-3 veckor att få färdigt paketen Mini och Standard. Paketet Big-Boy går inte riktigt att tidsbestämma.

Ja det är WordPress. Det är det programmet nästan alla utvecklar i och anledningen till att dem är så billiga och att det går så snabbt att utveckla. Vi kan dock också programmera hemsidor från grunden eller programmera speciella funktioner så kallade plugins. Detta tycker vi är viktigt för att du som kund inte ska låsa dig hos ett företag som inte är programmerare i grunden för då riskerar du att hamna i en återvändsgränd.